Hi! Ik ben Georgina Maelissa van GINYJEN Fotografie. Ik ben food fotografe en ik maak foto’s van eten & drinken en alles wat daarbij hoort. De naam GINYJEN is een combinatie van mijn voornamen georGINa en JENnifer. 

Ik ben altijd al dol op eten & drinken geweest. Van jongs af aan was ik al bezig met lekkernijen. Mijn moeder kookte en bakte bijna de hele dag en ik hielp haar vaak mee. Regelmatig maakten we uitgebreide rijsttafels klaar en lekkere koekjes voor op tafel.
Toen ik mijn eigen cateringbedrijf begon, verdiepte ik mij ook in food fotografie. Mijn doel is om in beeld te brengen hoe fantastisch het eten, drinken & de sfeer is. Door mijn liefde voor eten & drinken in combinatie met mijn werkervaring in de horeca, heb ik mij gespecialiseerd in food fotografie en weet ik wat er nodig is om het eten & drinken heerlijk uit te laten zien voor de camera. 
Ik maak foto’s voor klanten zoals horeca-ondernemers en organisatoren van food evenementen. Zolang de foto’s foodgerelateerd zijn, vind ik het super leuk om foto’s te maken.

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op via de telefoon op 06-20888508,
per mail via georgina@ginyjen.nl of het contactformulier .