"CAPTURE THE BEAUTY OF FOOD & DRINKS"

Hi! Ik ben Georgina Maelissa van GINYJEN Fotografie. Ik ben food fotografe en ik maak foto’s van eten & drinken en alles wat daarbij hoort. De naam GINYJEN is een combinatie van mijn voornamen georGINa en JENnifer.

Ik ben altijd al dol op eten & drinken geweest. Van jongs af aan was ik al bezig met lekkernijen. Mijn moeder kookte en bakte bijna de hele dag en ik hielp haar vaak mee. Regelmatig maakten we uitgebreide rijsttafels klaar en lekkere koekjes voor op tafel. Toen ik mijn eigen cateringbedrijf begon, verdiepte ik mij ook in food fotografie. Fotograferen deed ik al enige tijd, maar nooit specifiek in combinatie met het eten & drinken. Ik merkte dat ik mijn creativiteit meer kwijt kon in deze combinatie en besloot daarom om van food fotografie mijn beroep te maken.

Ik maak foto's voor fantastische klanten. Van horeca-ondernemers tot organisatoren van food evenementen. Zolang de foto's foodgerelateerd zijn, vind ik het super leuk om foto's te maken.

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op via de telefoon op 06-20888508, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier .