Hi! Ik ben Georgina Maelissa van GINYJEN Fotografie. Ik ben culinaire fotografe en ik maak foto’s van eten & drinken en alles wat daarbij hoort. De naam GINYJEN is een combinatie van mijn voornamen georGINa en JENnifer.

Mijn eerste foto’s heb ik met een wegwerpcamera gemaakt en wat vond ik het leuk! Ik kan me herinneren dat ik gedurende vakanties veel foto’s schoot. Jaren later kocht ik mijn eerste echte fotocamera. Een vrij simpele camera, maar het deed zijn werk: het ultieme beeld vastleggen dat ik voor ogen had. Mijn passie voor fotografie is tijdens mijn 6 maanden durende rondreis door Australië en Thailand in 2004 alleen maar gegroeid. Niet alleen foto’s maken van de cultuur, maar ook van de natuur. Door de jaren heen zijn er meer gebeurtenissen, zoals de geboortes van mijn kids, geweest die ik graag wilde vastleggen en zodoende besloot ik om mijn eerste spiegelreflexcamera te kopen.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om foto's van mijn man, Dennis, en onze 2 kids te maken :).

Ik ben dol op lekker eten & drinken en dit heb ik gecombineerd met fotografie. Een voordehandliggende discipline van fotografie, die ik de afgelopen jaren met veel passie doe, is dan ook: culinaire fotografie!
Ik word gelukkig van het vastleggen van unieke beelden van eten & drinken waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Het gebruik van het juiste beeldmateriaal is erg belangrijk. Foto’s zorgen voor een goede impressie van de sfeer, de gerechten en drankjes.

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op via de telefoon op 06-20888508, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier .