"Capture the beauty of food & drinks"

Hi! Ik ben Georgina Maelissa van GINYJEN Fotografie. Ik ben culinaire fotografe en ik maak foto’s van eten & drinken en alles wat daarbij hoort. De naam GINYJEN is een combinatie van mijn voornamen georGINa en JENnifer.

In 2015 ben ik begonnen met food fotografie als nevenactiviteit. Sinds 2018 ben ik fulltime food fotografe.
Ik ben dol op eten & drinken, maar ja wie is dat niet ;). Ik ben opgegroeid met eten. Mijn moeder kookte en bakte bijna de hele dag en ik hielp haar vaak mee. Regelmatig maakten we uitgebreide rijsttafels klaar en lekkere koekjes voor op tafel. Letterlijk en figuurlijk zoete herinneringen. Zulke herinneringen wil ik ook voor jou vastleggen. Mijn doel is om in beeld te brengen hoe fantastisch het eten, drinken en de sfeer bij jou is. Het geeft mij zoveel voldoening om te zien hoe ik anderen kan helpen om hun business te laten groeien. Tenslotte verbindt eten & drinken mensen!!!

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op via de telefoon op 06-20888508, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier .